GO SDP Mostar

Arman Zalihić izabran za novog predsjednika mostarskog SDP-a

Na jučer održanoj Izborno – izvještajnoj konferenciji Gradske organizacije SDP-a BiH Mostar članovi ove partije izabrali su novo rukovodstvo. Prisutni delegati su za novog predsjednika Gradskog odbora SDP-a Mostar izabrali Armana Zalihića.

Osim njega na konferenciji su izabrani novi Gradski i Nadzorni odbor, koji će biti konstituisani u predviđenom roku. Usvojena je i Rezolucija o provedbi izbora i strategiji razvoja Grada Mostara, u kojoj je navedeno kako će se SDP u skladu sa svojim temeljenim principima zalagati za jedinstven, otvoren i tolerantan grad koji povezuje ljude i ostvaruje napredak na svim poljima.

Ovom rezolucijom iskazano je programsko opredjeljenje članova SDP-a Mostar po pitanju izmjena Izbornog zakona BiH, Statuta Grada Mostara, komunalnih i drugih problema koji muče građane Mostara.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu