Apsolutna podrška rukovodstvu gradske organizacije SDP BiH Bihać pred buduće lokalne izbore

U skladu sa programskim načelima i opredjeljenjima Gradski odbor SDP BiH Bihać započeo je sa unutrašnjim organizacionim pripremama za predstojeće oktobarske lokalne izbore.

U tom pogledu, u Sali Kulturnog centra u Bihaću održana je treća redovna sjednica Gradskog odbora, a u skladu sa mjerama i naredbama koje su važeće zbog aktuelne pandemije koronavirusa.

U okviru zasjedanja članovi odbora su glasanjem potvrdili Odluku o formiranju Izbornog štaba GO SDP BiH Bihać i dali apsolutnu podršku rukovodstvu na čelu sa predsjednikom Alenom Zulićem, pred Lokalne izbore. Ono što očekujemo, jeste da konačno u oktobru građani imaju poštene izbore, zaštićene od krađe i namještanja izbornih rezultata, kako bi dobili izabranu i vlast koja će odgovorno i u skaldu sa zakonom gospodariti resursima grada.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu