Anida Šahman

Rođena je 07. 09. 1995. god. u Maglaju. Po završetku srednje škole upisuje fakultet, ali ostaje aktivan član FOM -a SDP BiH. Kratak vremenski period obnašala je funkciju v.d. predsjednice Foruma mladih SDP Maglaj. Trenutno je student Filozofskog fakulteta u Zenici na Odsjeku za turski jezik i književnost. Članstvo u partiji je započela 2013. godine. Kao osoba je veoma komunikativna i spremna na timski rad. Cilj joj je afirmisati mlade i uključiti ih u što veći broj aktivnosti koje bi za rezultat imale radnu naviku, ali i sticanje svijesti o stanju društvene zajednice koja će biti vlastito viđenje tih mladih ljudi.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu