FOM SDP Maglaj

Akcija Foruma mladih Maglaj povodom ramazanskog Bajrama

Članice i članovi Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj iskoristili su ovu nedjelju da tradicionalno s krajem Ramazana obiđu one kojima je pomoć najpotrebnija. Mladi su danas posjetili teško oboljelu Nerminu Mašić, te u Liješnici Hazima Bradarića i porodicu Amira Salkića koji su u poplavama 13. maja 2019. godine izgubili sve što su imali.

Tom prilikom su uručene skromne donacije u iznosu od po 100 KM. Ovom prilikom se želimo zahvaliti svim članicama i članovima OO SDP BiH Maglaj, našim vijećnicima i delegatu u Domu naroda PFBiH Jasminku Kapiću, što su i ovaj put finansijski podržali našu akciju. Ne zaboravimo na sve one kojima je pomoć najpotrebnija i nakon mjeseca Ramazana.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu