FOM SDP Maglaj

Akcija Foruma mladih Maglaj povodom ramazanskog Bajrama

Članice i članovi Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj iskoristili su ovu nedjelju da tradicionalno s krajem Ramazana obiđu one kojima je pomoć najpotrebnija. Mladi su danas posjetili teško oboljelu Nerminu Mašić, te u Liješnici Hazima Bradarića i porodicu Amira Salkića koji su u poplavama 13. maja 2019. godine izgubili sve što su imali.

Tom prilikom su uručene skromne donacije u iznosu od po 100 KM. Ovom prilikom se želimo zahvaliti svim članicama i članovima OO SDP BiH Maglaj, našim vijećnicima i delegatu u Domu naroda PFBiH Jasminku Kapiću, što su i ovaj put finansijski podržali našu akciju. Ne zaboravimo na sve one kojima je pomoć najpotrebnija i nakon mjeseca Ramazana.