FOM SDP BiH Doboj

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi mladih Doboja

Darivanje krvi je dobrovoljno,besplatno i anonimno.

Krv nije moguće proizvesti, jedini izvor toga je čovjek, baš zato treba te biti ponosni jer svojim humanim darivanjem krvi spašavate mnoge živote.

Dobrovoljni darivatelji krvi su ljudi koji su spremni odvojiti par minuta svog života kako bi nekome spasili život. Ako još niste darivali krv trebali bi to što prije učiniti jer ne samo da pomažete drugim ljudima već i kontrolišete svoje zdravstveno stanje.

Forum mladih GO SDP BiH Doboj organizovao je akciju doniranja krvi. Želimo da se zahvalimo JZU Zavodu za transfuzijsku medicinu Doboj na uspješnoj saradnji.

Sa ovom akcijom se nećemo zaustaviti, u skorije vrijeme organizovat ćemo još nekoliko aktivnosti.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu