Aida Mahovac

Rođena u Zavidovićima 1988.godine. Završila je Srednju ekonomsku školu i Ekonomski fakultet u Sarajevu. Zaposlena u JP “ŠPD” ZDK, gdje radi na poziciji “Materijalni knjigovođa”. Udata, majka jedne djevojčice. Kao vijećnica u Općinskom vijeću u Zavidovićima, zalagaće se za poboljšanje položaja mladih i rješavanje konkretnih problema za mlade i žene, kao što su: stipendiranje učenika i studenata, stvaranje ambijenta za zapošljavanje mladih i žena, stvaranje mogućnosti za odrađivanje pripravničkog staža, boljih uslova za stambeno zbrinjavanje mladih kroz subvencije, instucionalno pozicioniranje mladih i žena u općini Zavidovići. Također će se zalagati za ravnopravan tretman u rješavanju životnih problema građana svih mjesnih zajednica, za racionalno trošenje budžetskih sredstava i utvrđivanje prioriteta u tom smislu.