Aida Mahovac

Rođena u Zavidovićima 1988.godine. Završila je Srednju ekonomsku školu i Ekonomski fakultet u Sarajevu. Zaposlena u JP “ŠPD” ZDK, gdje radi na poziciji “Materijalni knjigovođa”. Udata, majka jedne djevojčice. Kao vijećnica u Općinskom vijeću u Zavidovićima, zalagaće se za poboljšanje položaja mladih i rješavanje konkretnih problema za mlade i žene, kao što su: stipendiranje učenika i studenata, stvaranje ambijenta za zapošljavanje mladih i žena, stvaranje mogućnosti za odrađivanje pripravničkog staža, boljih uslova za stambeno zbrinjavanje mladih kroz subvencije, instucionalno pozicioniranje mladih i žena u općini Zavidovići. Također će se zalagati za ravnopravan tretman u rješavanju životnih problema građana svih mjesnih zajednica, za racionalno trošenje budžetskih sredstava i utvrđivanje prioriteta u tom smislu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu