Izvještajno-izborna konferencija

Admir Škandro ponovo predsjednik OO SDP Bugojno

U Kristalnoj sali Općine Bugojno, održana je Izvještajno-izborna Konferencija Općinske organizacije SDP BiH Bugojno na kojoj je izabrano novo rukovodstvo za mandatni period 2019.-2023. godina.

Za predsjednika Općinske organizacije SDP BiH Bugojno izabran je dosadašnji  predsjednik Admir Škandro.

Izabran je i novi Općinski odbor od dvadeset pet članova,te tročani Nadzorni odbor.

Nakon Izvještajno-izborne Konferencije, u Općinskoj organizaciji izborni proces se nastavlja izborom novih rukovodstava u osnovnim i interesnim organizacijama koje djeluju unutar OO SDP BiH Bugojno.

Prisutnim delegatima, njih preko stotinu, obratio se predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB Nijaz Helez i potpredsjednik SDP BiHZukan Helez.

Predsjednik Admir Škandro uputio je čestitke izabranim članovima, naglasio je da nas očekuje mnogo ozbiljnog i teškog rada, te pozvao sve članove da se aktivno uključe u rad naše organizacije kako bismo zajedno zaustavili negativne trendove koji su posljedica nerada i nesposobnosti aktuelne vlasti.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu