Adis Šušnjar

Rođen  18.9. 1981.godine u Bihaću. Po završetku gimnazije u Bihaću upisuje se na Pedagoški fakultet u Bihaću, koji uspješno završava 2008. god., gdje stiče zvanje profesora njemačkog jezika i književnosti. Prvo radno iskustvo stekao je kao profesor njemačkog jezika u JU MEDICINSKA ŠKOLA „BIHAĆ“ u Bihaću. Trenutno je zaposlen na mjestu nastavnika njemačkog jezika u JU OŠ Harmani II „Bihać“ , te upisan na master studij Fakulteta političkih nauka u Banja Luci. Zalagat će se  da svi građani Bihaća imaju jednako radno vrijeme od 8 radnih sati, jer je uočljivo da su posebno pogođeni radnici u uslužnim djelatnostima, gdje se često radnici izrabljuju do te mjere da pojedini radnici rade i više od 12 sati tokom dana, zaštiti proizvođača hrane u gradu, radit će  na promociji i brendiranju domaćih proizvoda kao i na promociji turizma na području našeg grada koji ima velike turističke potencijale.