Adis Šušnjar

Rođen  18.9. 1981.godine u Bihaću. Po završetku gimnazije u Bihaću upisuje se na Pedagoški fakultet u Bihaću, koji uspješno završava 2008. god., gdje stiče zvanje profesora njemačkog jezika i književnosti. Prvo radno iskustvo stekao je kao profesor njemačkog jezika u JU MEDICINSKA ŠKOLA „BIHAĆ“ u Bihaću. Trenutno je zaposlen na mjestu nastavnika njemačkog jezika u JU OŠ Harmani II „Bihać“ , te upisan na master studij Fakulteta političkih nauka u Banja Luci. Zalagat će se  da svi građani Bihaća imaju jednako radno vrijeme od 8 radnih sati, jer je uočljivo da su posebno pogođeni radnici u uslužnim djelatnostima, gdje se često radnici izrabljuju do te mjere da pojedini radnici rade i više od 12 sati tokom dana, zaštiti proizvođača hrane u gradu, radit će  na promociji i brendiranju domaćih proizvoda kao i na promociji turizma na području našeg grada koji ima velike turističke potencijale.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu