Ademović i Karić: Grad Sarajevo je kroz svoju historiju oduvijek bio otvoren grad

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Kemal Ademović primio je jučer gradonačelnicu Sarajeva Benjaminu Karić

Tokom susreta sagovornici su razmijenili informacije o aktuelnim političkim i društvenim dešavanjima, te se usaglasili da je Grad Sarajevo kroz svoju historiju oduvijek bio otvoren grad, u kojem su građani slobodno mogli da se okupljaju i izražavaju svoje stavove o svim pitanjima i problemima kako u našoj zemlji tako i inostranstvu.

Sagovornici su se, također, složili da je svako ko je dobronamjeran, bez obzira na porijeklo, dobro došao u Bosnu i Hercegovinu i njen glavni grad, ali i da treba da poštuje zakone ove države i uvažava specifičnosti bosanskohercegovačkog društva.

Predsjedavajući Ademović dao je punu podršku gradonačelnici Karić u njenom radu, te pozvao sve relevantne institucije da ispitaju nedavne nasrtaje na njen integritet. Prijetnje bh. zvaničnicima, koji u svojoj zemlji slobodno iznose svoje stavove, politički su neprimjerene i apsolutno nedopustive, upozorio je Ademović.

Na kraju razgovora predsjedavajući Ademović je zaželio gradonačelnici dobro zdravlje i snagu da i dalje nastavi djelovati u najboljem interesu građana Sarajeva i Bosne i Hercegovine – saopćeno je iz Ademovićevog Kabineta, a prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.