Anisa Bašović

Anisa Bašović rođena je 1990. u Sarajevu gdje je pohađala osnovnu i srednju školu. Nakon završetka Prve gimnazije upisala je Ekonomski fakultet – Sarajevo odsjek finansije i bankarstvo gdje je stekla zvanje dipl. ekonomistice. Završetak svog obrazovanja krunisala je sa magistarskim studijem na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, odsjek Napredni finansijski menadžment. Trenutno je zaposlena je na poziciji direktorice jednog od najvećih hotela u Gradu Sarajevu. Početkom 2012-te godine postaje članica Socijaldemokratske Partije BiH gdje danas obnaša funkciju potpredsjednice SDP BIH Stari Grad. Učestvovala je u dva izborna ciklusa, kao volonter i kao kandidatkinja za Skupštinu Kantona Sarajevo. Ove godine nalazi se na listi za vijeće SDP BIH gdje će se boriti za rješenja koja Socijaldemokratska partija nudi u svom izbornom programu. Posjeduje čvrstu vjeru u izborni program i rješenja SDP-a BIH obzirom da su zasnovana na slobodi, jednakosti i solidarnosti.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu