Mirza Alijagić

Mirza Alijagić, rođen je 25.1.1980. godine, po je ekonomista,dugi niz godina radi razne poslove i tako finansira svoje studije, nakon toga četiri godine radi u privatnoj firmi na poziciji menadžera prodaje, a od 2011. godine profesijonalno radi u SDP-u gdje obavlja tehničko administrativne poslove. Aktivan je u društvenom životu naše opštine, posebno je ponosan na članstvo u SABNOR-u Ilidža, Crvenom križu, Odredu izviđača „Igman 92“, Planinarskom društvu te mnogim drugim. Kroz svoj politički i profesionalni angažman zadnjih par godina  sa svojim drugaricama i drugovima pokušava Ilidžu učiniti boljom za sve nas.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu