Gradski odbor SDP BiH Banja Luka je podržao akciju FOŽ SDP BiH povodom obilježavanja 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama.

S obzirom da se prostorije Gradske organizacije SDP BiH Banja Luka nalaze na veoma prometnom mjestu, jednom od atraktivnijih šetališta u neposrednoj blizini centra grada, odlučeno je da se akcija održi ispred prostorija. Akcija je počela simbolično, u 11:55 časova. Na info-pultu koji je postavljen aktivistkinje i aktivisti su dijelili propagandni materijal i razgovarali sa prolaznicima, mladim, ženama i penzionerima te ih upoznali sa našom akcijom.

Bitno je napomenuti da su reakcije prolaznika na ovu inicijativu bile pozitivne i da su građani bili spremni da kroz neobaveznu komunikaciju podrže našu akciju.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu