Tešanj

28. juna zakazana Izvještajno-izborna konferencija OO SDP BiH Tešanj

Nakon što su 31. maja u Općinskoj organizaciji SDPBiH Tešanj održani Izbori za predsjednika Općinske organizacije, na kojima je izabran Senad S. Subašić, unutarpartsijski izbori se nastavljaju.

Izvještajno-izborna konferencija OO SDP BiH Tešanj je zakazana za 28. juni 2015. godine.
165 delegata Konferencije, iz 28 osnovnih i tri interesne organizacije SDPBiH Tešanj, tajnim glasanjem biraju 53 člana Općinskog odbora i tri člana Nadzornog odbora SDPBiH Tešanj.

Shodno uputstvu Predsjedništva OOSDPBiH Tešanj osnovne i interesne organbizacije SDPBiH Tešanj su krenule sa održavanjem sastanaka na kojima se vrši izbor delegata Konferencije i kandidovanje za pozicije članstva u Općinskom i Nadzornom odboru SDPBiH Tešanj.

Ovom prilikom pozivamo članove SDP-a, koji su izvršili reevidenciju, da se odazovu na sastanke, te se aktivno uključe u proces predlaganja delegata i kandidovanja za pozicije koje se biraju, kako bi zakazana Konferencija što uspješnije protekla, a sve u cilju bolje i snažnije SDPBiH.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti predsjednicima osnovnih i interesnih organizacija SDPBiH Tešanj ili na telefon broj: 032/650-468

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.