Dragan Stevanović

Rođen sam 31. 07. 1955.godine. Svoje zvanje stekao sam na Medicinskom fakultetu u Sarajevu kao Primarius doktor specijalista interne medicine. Svoj doktorski rad radio sam na temu: Subspecijalizacija – Interna endokrinologija. Zaposlen sam kao šef odjeljenja / Subspecijalista endokrinologije u JU Opća bolnica Prim.dr. Abudlah Nakaš. Predsjednik sam UO- Ljekarska komora Kantona Sarajevo.

Mislim da je najrealnije da javne zdravstvene ustanove u skladu sa svojim potrebama organizuju dopunski rad, a to im Zakon omogućava. Time će biti zadovoljni i ljekari i pacijenti.

Zalagat ću se za načelo ravnopravnosti između privatnog i državnog zdravstvenog sektora da ne važi samo na papiru.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu