Stotine građana na druženju u Srebrenici

Otvorenje šetališta Guber privuklo brojne ljubitelje prirode

U Srebrenici je na šetalištu Guber priređeno druženje građana. Povod za druženje je bilo otvaranje šetališta Guber nakon uređenja koje je uz pomoć općine Srebrenica i UNDP-a radilo komunalno preduzeće “Polet“ u proteklim mjesecima.

Domaćin druženja su bili SDP BiH Srebrenica i direktor komunalnog preduzeća „Polet“ Hakija Meholjić, koji je istakao da je ovo prilika da se građani druže, razmjene mišljenje i pokažu da je i u Srebrenici lijepo.  Šetalište je napravljeno kao “park mira“ gdje svi ljubitelji prirode mogu uživati u ugodnoj šetnji ili rekreaciji.

Na šetalištu se okupilo nekoliko stotina građana koji su uz roštilj i druženje proveli ugodno vrijeme.

Druženju su prisustvovali i predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić i aktivisti iz Foruma mladih SDP BiH Sarajevo.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu