Doboj

Glas slobode na ulicama Doboja

Aktivisti GO FOM SDP DOBOJ, su u gradskom parku, kao i na ulicama grada dijelili besplatne primjerke “Glasa Slobode” našim članovima, simpatizerima i građanima Doboja.

Građani su pozitivno reagovali na “Glas Slobode” i pokazali veliku zainteresovanost, posebno starije generacije u kojima se javila nostalgija i sjećanja na kako kažu: ” Dobra stara, lijepa vremena”, kada su naše novine bile jedno od osnovnih sredstava informisanja.

GO FOM SDP DOBOJ će i u narednom periodu promovisati “Glas Slobode” kako bi predstavili sve ono što SDP BiH čini za dobrobit svih građana BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu