Igor Stojanović

Rođen 07.10.1975. u Sarajevu. Diplomirao na Fakultetu Političkih Nauka 2003. godine  i stekao zvanje Profesor Sociologije. Magistrirao na postdiplomskom studiju Univerziteta u Bolonji u suradnji sa regionalnim univerzitetima i stekao zvanje Magistra ljudskih prava i demokracije u Jugoistočnoj Evropi. Sa 18 godina postao borac Armije Republike BiH i bio na ratištima Bjelašnice i Treskavice.  Dugogodišnji košarkaš KK Bosna i u periodu 2012 -2016, Direktor košarkaških reprezentacija BiH, u godini kada je kadetska reprezentacija BiH postala Evropski Prvak u košarci i tako, nakon 1979. godine, donijela još jednu evropsku košarkašku titulu u Sarajevo. Cilj mog političkog angažmana je da Općina Centar ima jednaka prava i jednake mogućnosti za sve ljude, bez obzira na vjeru i naciju i bez obzira koga poznaju u administraciji Općine Centar. Trudit ću se da sadržaj života u Općini Centar bude bogatiji za više sportskih i kulturnih događaja i da naša Općina bude čista i istinski model urbanog života u BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu